Zendaya zrači nekom novom arty energijom kao zvijezda Valentino kampanje

Iako kreativni direktor talijanske modne kuće Valentino sam nije pripadnik nove generacije, Pierpaolo Piccioli savršeno zna što milenijalci žele, pa i nešto mlađe generacije

event 07.04.2021.
Zendaya kao nova zvijezda modne kuće Valentino

Premda mnogi nagađaju kako će upravo Zendaya, koja je posebno privukla pažnju nakon uspjeha koji je doživjela s dramskom serijom „Euphoria“, glumiti Meghan Markle u nekoj od budućih ekranizacija zavrzlama na britanskom kraljevskom dvoru, činjenica jest da mlada glumica i glazbenica zbilja suvereno korača na putu do zvjezdane slave.

Zendaya kao zaštitno lice modne kuće Valentino

No, osim pjevačkih i glumačkih voda, Zendaya se izvrsno snalazi i u ulozi modela, pa je tako zasjala i kao glavna zvijezda proljetne kampanje modne kuće Valentino. Valentino je otkrio da je Zendaya njihova nova ambasadorica još prošlog prosinca, a sada je 24-godišnja zvijezda zablistala i na vizualima kampanje modne kuće za nadolazeću kolekciju proljeće/ljeto 2021. Kolekcija nosi naziv “Valentino Collezione Milano”, a iz kuće ističu kako “kolekcija naginje kreativnosti”, te sjajno pristaje upravo Zendayinom karakteru.

Zendaya kao zaštitno lice modne kuće Valentino

Fotografije je snimio fotograf Michael Bailey Gates, Zendaya (posebno u ružičastom outfitu!) izgleda naprosto fenomenalno, a kreativni dizajner Pierpaolo Piccioli izjavio je kako je sa Zendayom uvijek nevjerojatan užitak raditi. “Zendaya savršeno utjelovljuje ono za što se Valentino zalaže, individualnost i samopouzdanje, kao i vječitu želju da se iznova pronalazi u nečem novom”, izjavio je Piccioli.

Autor: Tina Lončar

Fotografije: Profimedija

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.