Zendaya nameće nove trendove, pa tako i kad su obrve u pitanju

Lijepe obrve okvir su našeg lica i iznimno su važne pri stvaranju prvog, ali i cjelokupnog dojma. Zadnjih nekoliko godina postoji cijela beauty scena koja se bavi samo tim dijelom lica. Kao i u svemu drugom, trendovi se stalno mijenjaju pa smo istražili što se trenutno nosi

event 26.03.2021.
Zendaya

„Trenutno su u modi savršeno nesavršene obrve, ne previše pošišane, uredne, počešljane prema gore, ali ne ‘na crtu’, kocku niti prenaglašenog luka“, otkriva nam Manuela Picard, stručnjakinja koja je u Hrvatsku prije desetak godina donijela inovacije s londonske beauty scene poput threadinga, a danas je vlasnica prestižnog beauty salona i lanca popularnih brow barova.

Manuela Picard

Koja je najveća pogreška koju radimo kada obrve ‘uređujemo’ kod kuće? U čemu se skrivaju najveće zamke?

Kod kuće nam se uvijek dogodi da počupamo previše dlačica i to uvijek na jednoj obrvi više nego na dugoj.

Otkrijte nam nekoliko tips&tricks za održavanje savršenih obrva u kućnoj radinosti nakon što ih prethodno uredimo threadingom kod profesionalca.

Nikako ne čupajte svoje obrve sami te uzmite hranjivo ulje i svaku večer ih pročešljajte, dlačice na obrvama to obožavaju, a ujutro koristite gel za fiksiranje ili maskaru za obrve u boji

Koga biste vi na celebrity sceni izdvojili za primjere savršeno uređenih obrva?

Zendaya, Emma Watson, Lily Collins… njihove obrve imaju punoću, dobro su oblikovane ali ne umjetno i previše Preiscrtane obrve s previše make up-a na njima je vrlo vrlo ‘’past tense’’.

Emma Watson / Profimedia
Lily Collins / Profimedia
Zendaya / Profimedia

Dolazi lijepo vrijeme, koji su beauty tretmani najtraženiji nakon ove korona-izolacije? Koji su najpoželjniji anti-age tretmani za proljeće/ljeto?

Najviše se traži Hydrafacial Platinum koji je tretman dubinskog čišćenja lica, bez istiskivanja prištića, a gotovo svi imaju lošiji ten zbog nošenja maski. Hydrafacial odlično pročisti, ali umiri i hidratizira kožu, a nema ‘down time’ može se odmah na posao, kavu i sl.

Od anti age tretmana je zasigurno Venus Legacy, tj. radio frekvencija u kombinaciji s dermapenom, to je jaka kombinacija tretmana nakon kojih žene vide rezultat odmah ili za nekoliko dana, a većina žena to želi… Dermapen će ‘izgladiti’ bore, pore i dati predivan glow koži, a radio frekvencija ima jaki lifting efekt momentalno, dok dugotrajno pojačava izgradnju novog kolagena i elastina u koži pa ima i efekt dugo nakon tretmana.

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.