Zavirite u novu zelenu oazu Marije Sharapove

Spoj prirode, luksuza i opuštene ladanjske atmosfere, pogled na more i brežuljke u svim nijansama zelene te arhitektura kuće u kojoj se stapaju unutarnji i vanjski prostor uspješnoj ruskoj tenisačici vrijedili su 8,6 milijuna dolara koliko je potrošila na imanje u Summerlandu

event 22.10.2020.
Profimedia
Profimedia
Profimedia

Nova rezidencija 33-godišnje sportašice s pogledom na more i planine, prostire se na čak pet privatnih hektara, ima tri odvojena objekta s tri velike spavaće sobe i čak pet kupaonica. No više od unutrašnjosti osvajačicu brojnih velikih turnira – između ostalog i Wimbledona, US Opena, Australian Opena i Franch Opena – osvojilo je šarmantno prostranstvo okružno bujnom florom s kojeg se pruža zadivljujuć pogled na sve strane. Osim toga, u ovo doba globalne pandemije kao stvoreno je za open air druženja što je danas svima visoko na listi prioriteta.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia


Možemo samo zaključiti – blago onima s kojima će tenisačica sa svojih terasa koje zovu na čisti hedonizam ispijati koktele i kave te uživati u ostalim trenucima hedonizma. 

Profimedia
Profimedia

Autor: A.H.

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.