Zavirite u najstariji hotel na Carpiju koji ovog ljeta dobiva novo ruho

Možda vas inspirira u izboru detalja i uređenju interijera, a možda jednom završite i na nekom od balkona La Palme s neodoljivim pogledom

event 13.05.2022.
Capri, hotel La Palma

Kako se početak ljeta sve više bliži, tako nas sve češće okupiraju misli gdje ćemo ga provesti. Zajedno s planiranjem, jasno, dolazi i maštanje. To maštanje često poprima obrise života na obali Amalfi, uz čašu vina koju u suton ispijamo na terasi s pogledom na more i stabla bugenvilije, ili pak lješkarenje na nekoj od plaža bajkovitog talijanskog otočića Capri.

Capri, hotel La Palma
Capri, hotel La Palma

Ponekad maštanje ne smije ostati tek na bezbrižnom sanjarenju, a ono što nam okupira misli moramo pokušati pretvoriti u stvarnost. Posebno ako je riječ o planovima gdje provesti ljetni odmor. Sada za to imate i dodatni razlog. Naime, najstariji hotel na Capriju, La Palma, zabljesnuo je u novom ruhu, a premijeru svog novog izgleda doživjet će već ovog ljeta. Za uređenje hotela pobrinuo se poznati dizajner interijera Francis Sultana kojeg nazivaju ‘mastermindom dekora’, a nadahnuće za uređenje La Palme pronašao je u ljepotama Amalfi obale. Izgrađen još davne 1822. godine, hotel je uređen u suradnji s lokalnim obrtnicima, zanatlijama i umjetnicima, te obiluje unikatnim namještajem i umjetninama koje slave bogatu tradiciju hotela. U hotelu, koji čini 50 soba i apartmana, dominira svijetla paleta boja s dodacima plave, zelene i tirkizne koje asociraju na boje Mediterana, u kupaonicama vladaju elegantni mramor i bronca, a svaka soba ima i balkon s kojeg pogled puca na more i otok.

Capri, hotel La Palma

Autorica: Tina Lončar

Fotografije: press

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.