Zanimljiv ljubavni život Nicole Peltz, milijarderke koja je zaludila Brooklyna Beckhama

Gospođa Beckham ili ipak gospodin Peltz? Iako cijeli svijet šuška o budućoj gospođi Beckham (s kojom je čak oduševljena i buduća svekrva Victoria!) zanimljivo je što lijepa 25-godišnjakinja dolazi iz značajno moćnije i bogatije obitelji nego su to Beckhamovi.

event 06.08.2020.
Profimedia
Profimedia

Nicola, zaručnica najstarijeg sina Victorije i Davida Beckhama, najmlađa je od osmero djece američkog milijunaša Nelsona Peltza. Najpoznatija je po ulozi kćerke Marka Wahlberga u ‘Transformeri: Doba izumiranja’, a pojavljivala se i u televizijskoj seriji ‘Inhumans’.

Možda ipak više nego po glumačkoj karijeri primijećena je po ljubavnoj – 2016. godine bila je u vezi s Justinom Bieberom, a već iduće snimljena je u zagrljaju današnjeg dečka Dua Lipe i brata Gigi i Belle Hadid, Anwara Hadida.

Nicola Peltz i Justin Bieber
Nicola Peltz i Anwar Hadid

S Brooklynom Beckhamom upoznala se preko zajedničke prijateljice Sofije Richie, posvojene kćeri pjevača Lionela Richieja, a vezu su počeli u listopadu 2019. godine.

Posebno zanimljiv je otac Nicole Peltz čije se bogatstvo procjenjuje na 1,3 milijarde funti, što je znatno više od Beckhamovih koji broje 370 milijuna funti.

Profimedia

Nelson Peltz napustio je fakultet 1963. godine kako bi vodio obiteljsku tvrtku koja se bavi distribucijom hrane, a 2005. je suosnovao investicijsku tvrtku Trian Fund Management, koji je među ostalim investitor tvrtki kao što su Tiffany & Co., General Electric i Procter & Gamble. Uz to je i dugogodišnji podržavatelj američkog predsjednika Donalda Trumpa s kojim je i susjed u Palm Beachu.

Iako detalji vezani uz vjenčanje Nicole i Brooklyna još nisu poznati, očekuje se da će to biti najglamuroznije događanje godine.

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.