Zaljubili smo se u novo luksuzno zdanje glazbene legende

Zavirite kako izgleda novi dom na Floridi jednog od najvećih humanitaraca među poznatima. Najjednostavnije rečeno, mi smo se oduševili…

event 27.07.2020.
Profimedia

Jon Bon Jovi iskeširao je ‘samo’ 43 milijuna dolara za ljetnikovac na Floridi, na obali Palm Beacha. Istodobno, glazbenik je prodao svoj manji dom za 20 milijuna dolara.

Profimedia
Profimedia

Imanje uz ocean ima sedam spavaćih soba i sedam kupaonica a unutrašnjost krasi prekrasna blagovaonica, ured, vrhunski opremljena kuhinja, prostorija za vježbanje, dizalo i vinski podrum koji sam kontrolira svoju temperaturu.

Profimedia
Profimedia

Ljetnikovac ima širom otvoren pogled na ocean, u kojem se može uživati i izvana gdje su dvije lođe, dvorišni bazen i kabana. U blizini je i imanje Howarda Sterna – jednog od Bon Jovijevih najboljih prijatelja.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.