Upravo je izašao foto teaser za 5. sezonu Sluškinjine priče!

Nove slike serije otkrivaju vrlo zlokobnu sliku Serene Waterford (Yvonne Strahovski), jasno u žalosnoj odjeći, koja gleda dolje u kameru. Druga slika je snimak na koji su gledatelji ‘Handmaid’s Tale’ prilično navikli: June Elisabeth Moss koja zuri u kameru s izrazom očaja na licu. Na kraju 4. sezone, June se konačno osvetila Waterfordovima tako što […]

event 14.06.2022.

Nove slike serije otkrivaju vrlo zlokobnu sliku Serene Waterford (Yvonne Strahovski), jasno u žalosnoj odjeći, koja gleda dolje u kameru. Druga slika je snimak na koji su gledatelji ‘Handmaid’s Tale’ prilično navikli: June Elisabeth Moss koja zuri u kameru s izrazom očaja na licu.

Na kraju 4. sezone, June se konačno osvetila Waterfordovima tako što je posredovala u dogovoru sa zapovjednikom Lawrenceom (Bradley Whitford) za oslobađanje 22 žene otpora u zamjenu za povratak Freda Waterforda (Joseph Fiennes) u Gilead. Samo, umjesto da vrati Freda u Gilead, Lawrence ga je — uz pomoć Nicka (Max Minghella) — pustio da im isklizne kroz prste i pravo u ubojite pandže June i njezinih drugih sluškinja. Žene su ga naizmjence tukle na smrt, a kad smo zadnji put vidjeli Freda, njegov bezglavi leš visio je sa Zida, gdje su prijašnjih sezona bile obješene sluškinje koje se ‘nedolično’ ponašale. Ne možemo ne pretpostaviti da Serene na teaser slici možda ne gleda dole, u raku groba svog supruga.

Prethodno se nije mnogo znalo o 5. sezoni, ali Hulu je također objavio sinopsis za novu sezonu: ‘June se suočava s posljedicama zbog ubojstva zapovjednika Waterforda dok se bori da redefinira svoj identitet i svrhu’, stoji u tekstu. ‘Udovica Serena pokušava podići svoj profil u Torontu dok se Gileadov utjecaj uvlači u Kanadu. Zapovjednik Lawrence radi s tetkom Lydijom dok pokušava reformirati Gilead i ustati na vlast. June, Luke i Moira bore se s Gileadom iz daljine dok nastavljaju svoju misiju spasiti i ponovno se ujediniti s Hannom.’

Sve izgleda da nas prvo čeka uzbudljiv teaser trailer, a onda i sezona zbog koje ćemo biti zalijepljeni za ekrane!

Tekst: Tena Razumović Žmara

Fotografije: HULU

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.