U London stiže velika izložba posvećena Coco Chanel

Nakon što je legendarni londonski muzej Victoria and Albert ugostio modnu izložbu ‘Christian Dior: Designer of Dreams’ 2019. godine i retrospektivu nikad prežaljenog Alexandera McQueena 2015. godine, na red je stigao i obožavani Chanel

event 29.06.2022.
Kostimi s potpisom velike Coco Chanel

Retrospektivna izložba u muzeju Victoria and Albert bit će posvećena radu i ostavštini modne vizionarke Coco Chanel, a pratit će njezino stvaranje od samih početaka i pariškog butika sa šeširima, preko vremena kada je suvereno gradila svoj imidž u modnom svijetu, a Chanel transformirala u modnu kuću, pa sve do njezine finalne kolekcije 1971. godine. Eksponati izložbe bit će posebno zanimljivi. Posjetitelji izložbe moći će vidjeti neke od njezinih najpoznatijih kreacija koje su bile pohranjene u bogatoj Chanelovoj arhivi, a na repertoaru će se naći više od 180 lookova, komada nakita, drugih modnih dodataka i parfema. Izložba koju zasigurno neće htjeti propustiti veliki ljubitelji mode na rasporedu je od 16. rujna 2023. godine pa sve do 25. veljače 2024. Vremena za isplanirati put u London svakako imamo!

Coco Chanel
Coco Chanel

Autorica: Tina Lončar
Fotografije: Profimedia

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.