Tražite li idealan parfem za duge tople dane i ljetne noći – ova će kompozicija postati vaš mirisni potpis

Željno iščekujemo dozu ljetnog optimizma, opuštenu atmosferu i uzbudljive trenutke provedene uz plažu, osvježavajući koktel i neotkrivene ulice morskih gradića. Kenzo odlikuju uzbudljivi, ženstveni i iznenađujući mirisi, a upravo takav je i Kenzo WORLD Power koji može biti vaš uz ekskluzivnu ponudu magazina StoryBOOK!

event 21.06.2022.
KENZO WORLD Power može biti vaš uz ekskluzivnu ponudu magazina StoryBOOK

Mirisne kompozicije imaju tu moć da uz njih vežemo uspomene i iskustva koja nas trenutačno teleportiraju na privatni otok sreće. U moru parfemskih noviteta ponekad je teško izdvojiti samo jedan koji će biti vaš originalan potpis ljeta. Ako ste u potrazi za novom ženstvenom esencijom u koju ćete se zaljubiti, predstavljamo Kenzo World Power i njegovu slano-cvjetnu kompoziciju koja asocira na more i ‘drugu kožu’.

StoryBOOK i Kenzo WORLD Power Eau de toilette

KENZO WORLD Power EdT
Kenzo odlikuju uzbudljivi, ženstveni i iznenađujući mirisi, a upravo takav je i Kenzo WORLD Power Eau de toilette. Miris koji slavi i prihvaća raznolikost i autentičnost ljepote, intenzivan, no ujedno i intiman. Kenzo potpisuje jedinstvenu mirisnu kreaciju i u prvi plan stavlja ženu te ističe njezinu priču – lijepu i osjetljivu, sirovu i jedinstvenu. Dok kultna KENZO WORLD bočica, prepoznatljiva svima, ogoljena i prozirna otkriva blagu, prozračnu boju mirisa. Otkrijte svoju senzualnost uz esencije neodoljivog mošusa, puderastog smilja i uzbudljive tonke koji se spajaju poput druge kože. Kenzo WORLD Power priča je za sebe koja oblikuje ženski identitet i snagu.

StoryBOOK i Kenzo WORLD Power Eau de toilette

KENZO WORLD Power može biti vaš uz ekskluzivnu ponudu magazina StoryBOOK!
Novim godišnjim pretplatnicima na StoryBOOK za 196 kn poklanjamo VIP dar – KENZO WORLD POWER Eau de toilette u vrijednosti od 567 kuna! Količina VIP darova je ograničena, stoga požurite! Aktivirajte pretplatu na +385 1 63 00 817 ili slanjem e-maila na pretplata@adriamediazg.hr

*Količina darova je ograničena. Pretplata po promotivnoj cijeni traje godinu dana, a nakon isteka promotivnog razdoblja automatski se produljuje. Cijena i uvjeti pretplate vrijede za područje RH.

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.