Sviđa nam se stil Tine Kunakey, superchic odabranice Vincenta Cassela

Pitali smo se postoji li uopće žena na svijetu koja bi ljepotom i stilom mogla nadmašiti Monicu Bellucci, prvu suprugu slavnog francuskog glumca. Postoji. Iako se u vrijeme kad su njih dvoje počeli izlaziti – nije još ni rodila

event 24.09.2020.

Vincent Cassel definitivno nije jedan od najatraktivnijih glumaca na svijetu. Štoviše, teško da bi se ikad mogao naći na nekoj listi klasičnih ljepotana, no njegov poveći nos, uši i bljedunjavo plave oči bile su, a očito i ostale, fatalne za mnoge ljepotice, dokazujući kako seksepil dolazi iznutra. Nakon razvoda od kolegice Monice Bellucci, Cassel je govorio kako se ne može ponovno zamisliti u braku, no ipak je pokleknuo te se obećao „u dobru i zlu“ 30 godina mlađem modelu – Tini Kunakey. Čiji je broj pratitelja na Instagramu nakon toga naglo narastao. No, nas nisu toliko impresionirali karizma i zavodničke moći predivne tamnopute Francuskinje koja je motivirala Cassela da ponovno stane pred matičara, nego nezin bezvremenski sti. 

Ako ikad bude sniman film o njihovoj ljubavi, prva bi scena mogla izgledati ovako: godina je 1997., a mladi bračni par iz francuskog grada Toulusea upravo ulazi u kino, pogledati film „Doberman“. Robin Kunakey nježno drži za ruku svoju trudnu suprugu Nadiju, ni ne sluteći da će se 21 godinu kasnije njihova bebica udati za lika koji se upravo pojavio na velikom platnu – Vincenta Cassela. No, život je pun iznenađenja. Dok je dakle te davne 1997. Cassel promovirao novi film, zajedno sa svojom velikom ljubavi Monicom Belluci, obitelj Kunakey nestrpljivo je isčekivala rođenje kćerkice koju su nazvali Tina. U godinama koje su uslijedile, Cassel se oženio Monicom i dobio dvije kćeri, te postao jedan od najslavnijih francuskih glumaca, a Tina je dobila braću i mliječne zube. Te izrasla u ljepoticu kakve se rijetko rađaju. Za to je možda zaslužna i zanimljiva kombinacija gena: njezin je otac podrijetlom iz afričke države Toga, iako ima i francuskih korijena, dok joj je majka talijansko-španjolskog podrijetla. Šanse da se Tina i Vincent ikad upoznaju, a kamoli završe skupa možda nisu bile velike, on je živio u Parizu, ona je s obitelji iz Toulusea preselila u Biarritz, no sudbina je ipak našla načina da ih spoji. Fatalni susret odvio se jedno poslijepodne na plaži na Ibizi, kamo su prije nekoliko godina oboje došli surfati. Za oko tad 49-godišnjeg glumca zapela je tamnoputa 19-godišnja ljepotica na dasci. Vincent može biti siguran da Tina nije s njim zbog novca ili slave jer u trenutku kad joj je prišao nije imala pojma tko je on.         

– Svidio mi se jer je zračio samopouzdanjem ali tad nisam imala pojma ni da je glumac, a kamoli toliko slavan – otkrila je kasnije. Iako su paparazzi taj dan bili na plaži, nisu pridavali previše pažnje glumčevom udvaranju mladoj ljepotici, misleći kako je riječ o još jednoj Vincentovoj prolaznoj avanturi. No, upravo je ova djevojka imala onaj faktor-X zbog kojeg mu je dvije godine nako tog dana, postala drugom suprugom u gradiću Bidart, u blizini surferske meke Biarritz u kojoj je Tina odrasla. Mladenka je nosila vjenčanicu Vere Wang, a mladoženja očarano piljio malo u njezine oči, malo u njezin raskošan dekolte.

Što Tina ima a druge nemaju? Osim manekenskih mjera i ljepote koju su modni skautu uočili još kad joj je bilo deset godina, ima i divlju narav: puši kao Turčin, surfa kao Laird Hamilton i ne mari za tuđe mišljenje. Čak ni ako dolazi od vlastite obitelji. Imala je samo petnaest godina kad je odlučila živjeti sama, te se preselila u Madrid gdje je nastavila školovanje i počela se baviti modelingom. Iznimno je samopouzdana i kako kaže nikad neće prežaliti što nije postala velika plivačica. U tome ju je spriječila ozljeda zbog koje se morala prestati baviti plivanjem. Nije dugo sjedila besposlena jer su je počeli tražiti modni agenti, snimila je kampanje za poznate  sportske brendove Roxy i Billabong, a nakon što se saznalo da hoda s Casselom karijera joj je procvjetala.

Svi se pitaju kolike su šanse da uspije brak dvoje ljudi koje dijeli toliko razlika u godinama, no oni za to ne mare. „Biti muškarac ima svojih prednosti. Jedna od njih je ta da i u pedesetima možete zasnovati obitelj. U budućnosti vidim sebe i Tinu okruženu dječicom“ – kazao je presretni mladoženja. 

IZVOR: STORY

T.T.

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.