Svi želimo djelić kalifornijskog raja kakav ima glumica Meg Ryan

Rezidencije u ekskluzivnom dijelu grada Montecito u Kaliforniji sve češće privlače slavne. Spoj luksuza i opuštene ladanjske atmosfere, blizina mora, pogled na planine, arhitektura u kojoj se stapaju unutarnji i vanjski prostor te život okružen bujnom florom, visoko su na listi prioriteta mnogih. Kao i privatnost, što ova posebna kuća, koja se prostire se na 1,5 privatnih hektara, svakako nudi. Zavirite

event 20.04.2022.

Glumica Meg Ryan, koju pamtimo po romantičnim komedijama i ulogama u filmovima ‘Kad je Harry sreo Sally’, ‘Romansa u Seattleu’ i ‘Imaš poruku’ zazire od društvenih mreža, otkrivanja detalja iz privatnog života te prevelikih gužvi općenito. Zato je i odlučila investirati u 5 milijuna dolara vrijedan ‘mir’ i prostran dom u ekskluzivnoj enklavi na moru, posve zaštićen od pogleda.

Ova rezidencija u stilu suvremene, ali istovremeno i rustikalne seoske kuće s pogledom na planine, prostire se na 1,5 privatnih hektara. Ima tri velike spavaće sobe koje se kroz velike staklene površine stapaju s vrtom, a unutrašnjost krasi prostrana soba s rustikalnim, kamenom obloženim kaminom te dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja otvorenog koncepta i s vrhunskom opremom te šankom za doručak.

Glavna spavaća soba je posebno mjesto za bijeg. Otvara se prema vrtu, a krasi je posebno lijepa kupaonica obloženom mramorom, tuš na otvorenom i kada za namakanje s pogledom na vrt i planine.

I stražnji dio kuće ima zadivljujući pogled na šumu i planine te masivnu terasu od crvene opeke s vanjskim kaminom i prilagođenim prostorom za ugodna druženja na otvorenom, pripremu hrane i roštiljanje. Ovaj hedonistički zamišljen vrt krase i atraktivna popločena fontana, bazen i spa. No, za trenutke kada se glumica poželi osamiti ili vruće popodne provesti u intimnijem krugu obitelji, na terenu se nalazi i osamljena terasa za ručavanje na otvorenom, među drevnim hrastovima i kaskadnim vrtovima, okružena raznolikim voćkama i drvećem avokada.

Koliko je ovaj dio grada privlačan za život, opušten i istovremeno ekskluzivan govori i činjenica kako u blizini žive i susjedi Meghan Markle i Harry. A hoće li se obiteljski družiti, ispijati koktele i kave, pokazat će vrijeme.

Autor: V.LJ.

Fotografije: Profimedia

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.