Svi su oduševljeni StoryBOOK EXPERIENCE partyjem, novim iskustvom izlaska

Premium lifestyle magazin StoryBOOK jubilarno 50. izdanje magazina proslavio je uz sjajan party, dobru glazbu, koktele i brojne poznate osobe u nezaboravnom ugođaju Klovićevih dvora. Ekskluzivni StoryBOOK EXPERIENCE party powered by Designer Outlet Croatia uzvanicima je omogućio bijeg u svijet umjetnosti i zabave te dočarao umijeće življenja na StoryBOOK način

event 27.04.2022.
story book_rg (85)

Suvremenim, glamuroznim i dekadentnim partyjem u Galeriji Klovićevi dvori StoryBOOK je obilježio slavljeničko 50. izdanje magazina. Vrijedna i zanimljiva zajednica hedonista koja magazin stvara iz broja u broj od početaka teži originalnosti, slobodi i kvaliteti, a iste te vrijednosti pretočila je u mističan i neponovljiv experience u podrumskim prostorima Galerije, nedostupnim za javnost.

U sklopu slavljeničkog partyja uzvanici su kroz vođene ture izložbe imali priliku upoznati i impresivna djela umjetnika Vlahe Bukovca. Izložba Vlahe Bukovca ‘Korijeni i krila’ jedna je od najbitnijih izložbi ove godine, a u povodu stote obljetnice smrti javnosti omiljenog umjetnika, svjetlo dana ugledala su rijetko izlagana djela i umjetnička otkrića.
Lifestyle magazin je uzvanicima osigurao 50 nijansi sjajniju večer za pamćenje, a na slavljeničku feel good zabavu StoryBOOK x Vlaho Bukovac došli su brojni celebrityji i ljubitelji brenda, kako bi bili dio ove arty priče.

S nama su bili influencerica Nabilah Harron, poduzetnica i bivša tenisačica Iva Majoli, model Elena Dizdar, arhitektica Nina Mia Čikeš, liječnik i modni kritičar Nenad Korkut, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, voditeljica Nikolina Pišek Ristović modni dvojac Twins – Damir Begović i Domagoj Štimac, dizajnerica Lana Puljić, dizajnerica interijera Iris Pinjuh, glumica Petra Kurtela i mlada perspektivna glumica Gracija Filipović, fotografkinja Mara Bratoš, glazbenica Lu Jakelić, voditeljica Mia Kovačić te voditeljica i glazbenica Ida Prester, voditelj i televizijsko lice Ivan Vukušić te mnogi drugi.

StoryBOOK EXPERIENCE party podržali su generalni partner Designer Outlet Croatia i partneri Lancome, Pernod Ricard Hrvatska, Gyotaku sushi, Lexus, Prahir fine Jewellery, HP, Jana, Wiener osiguranje kojima se ovom prilikom zahvaljujemo.

Ida Prester
Gracija Filipović
Ivan Vukušić
Tara Thaller
Tihana Harapin Zalepugin
Lu Jakelić
Nikolina Ristović
Arija Rizvić
Petra Kurtela
Slaven Kosanovic Lunar
Ana Muhar Blanquart i Iva Majoli
Nina Mia Čikeš
Ivana Antunović Jović
Ana Petričić Gojanović i Mate Rončević
Nabilah Harron
Nenad Korkut
Elena Dizdar i Marin Jerčić
Vanja Ljubić i Ana Herceg / StoryBOOK
Saša Joković, Ivana Karapanđa, Iris Androšević
Tena Bašić
Ana Herceg, Tina Lončar i Lidija Menges / StoryBOOK
Mladen Šarić, Vanja Ljubić i Ana Miščević
Mia Kovačić
dr. Dinko Bagatin sa suprugom
Astrid Čada i dr. Tomica Bagatin
Iva Babić Fedor i Sandra Vranješ / Conor Komunikacije
Marieta Kessler i Hrvoje Prahir / Prahir
Ana Herceg, Vanja Ljubić, Andrea Bolješić i Petra Bosnar / StoryBOOK / AMZ
Ojdana Rajic Azinović, Ivan Vukušić
Lana Puljić (Lokomotiva) i Petra Bosnar (AMZ)
Domagoj Štimac (Twins)
Maja Miletić, dizajnerica nakita
Dora Mlinek i Petra Vugrinec / Galerija Klovićevi dvori
Filip Jurković (Philips) i Dominik Milolož (Tvornica zdrave hrane)
Ivana Delač i Jadranka Pezo (Studio Marcela)
Maja Badurina (Inventa) i Irfana Moller Madsen (Herbalife)
Martina Miholić (HDLU) i slikarica Petra Grozaj
Barbara Repe, stilistica
Joco Glavaš (Millenium promocija)
Pavla Predović (Talia) i Marko Kotur
novinarka Maria Grigoryan i Vilim Mutić (AMZ)
Ana Lea Janzić i Pavla Predović / Talia
Maja Slatković Gembes i Jasminka Čorba / AMZ

Fotografije: Robert Gašpert

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.