Success club by Iva Bele: ZDRAVO JE VOLJETI (I) SEBE

Postavit ću vam pitanje na koje molim iskreni odgovor – jeste li spremni za sebe učiniti ono što biste učinili za druge? Dobro razmislite. Često se ne treninzima koje održavam susrećem s ljudima koji su uvjetovani tradicionalnim odgojem. Takav odgoj ljubav prema sebi zove sebičnošću, a pravom ljubavi jedino žrtvovanje svojih interesa za interese drugih. Jesu li i vas odgajali da su drugi bitniji od vas, da je jako važno što okolina misli o vama i da je pristojno ponašanje ono u kojem su drugi na prvom mjestu? Što možemo učiniti kako bismo učvrstili ljubav prema sebi i napravili dobre temelje za tu cjeloživotnu ljubavnu priču?

event 22.02.2021.
Iva Bele

BITI SAM SA SOBOM
Dopustite sebi vrijeme u kojem ćete biti sami sa sobom. Sjetite se da to vrijeme vi zaslužujete svaki dan i navikavajte okolinu na tu novu naviku kao na nešto vama važno i prirodno. Ukoliko osjetite „zamor materijala“ hrabro se na neko vrijeme povucite u osamu i napunite baterije za novu komunikaciju s drugima.

UGAĐATI SAMOM SEBI
Da, dovoljno ste vrijedni da se prema sebi ponašate kao prema najboljem prijatelju i članu kraljevske obitelji. Sjetite se što volite i što bi vas razveselilo? Novi CD omiljenog pjevača, kuglica sladoleda, pjenušava kupka? Vi ste važni i vaše želje su važne. Na pitanja drugih što birate – nikako ne odgovarajte – „svejedno mi je“. Što stvarno želite? Vi ste važni. Vaše potrebe su važne.

NEPOKOLEBLJIVA VJERA U NAJBOLJE
Budite svoj trener. Za teške situacije ranije pripremite nekoliko rečenica koje potvrđuju da je sve u najboljem redu i da još bolje tek dolazi. Kako biste se ponašali prema prijateljici koja je u teškoj situaciji i kako biste ju ohrabrili? Upravo to recite samom sebi i čvrsto u to vjerujte.

Success Club Tip: Jeste li radi rutinskog života „ugasili“ svoje želje za pisanjem knjige, redovitim vježbanjem ili učenjem sviranja gitare? Na nekoliko trenutaka razmislite, koja još neostvarena potreba ili talent čuči u vama a konstantno ga zanemarujete? Ljudi koji vole sebe slijede svoje snove. Vjeruju u sebe i znaju da je pravo vrijeme da se pozabave njima – sada. Nema više odgađanja.


Successful people share, join Success Club www.ivabele.com

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.