Success club by Iva Bele: Definirajte svoju životnu svrhu, važno je!

Imate li definiranu svoju životnu svrhu? Jasan cilj koji želite ostvariti i u kojem roku? – pita nas to trenerica načela uspjeha i poslovna konzultantica Iva Bele te podsjeća da je to prvi najvažniji korak do uspjeha

event 18.01.2021.
Iva Bele

Htjela bih vas podsjetiti da je svatko od nas dobio čarobnu svjetiljku poput Aladinove, kojom možemo ostvariti ono što namjeravamo i koja se nalazi u nama. Pitanje je samo jesmo li je svjesni i znamo li kako je koristiti? Korištenjem svjetiljke preuzimamo odgovornost za sebe te sve što naše misli i djela proizvode drugima. Ljudi su skloni tražiti rješenja izvan sebe i to naravno ona najbezbolnija, najkraća i ona u koja moraju uložiti najmanji trud. Umjesto da se uravnoteženo hrane, dva tjedna prije godišnjeg odmora posežu za kapsulama s kojima će skinuti od 5 do 7 kilograma u ta dva tjedna. Umjesto da svaki dan vježbaju pomalo, formu pokušavaju steći ubitačnim tempom u kratkom vremenu.

DEFINIRAJTE ŠTO ŽELITE


Imate li definiranu svoju životnu svrhu? Jasan cilj koji želite ostvariti i u kojem roku? Ako ne, potražite više informacija o mentoriranju i treninzima na www.ivabele.com Upravo smo lansirali online trening Vibracija uspjeha 2021. pa pročitajte više.
Često nemamo elana za obaviti planirane aktivnosti, jer ne znamo njihovu stvarnu svrhu. Najprije se upitajte zašto nešto radite? Koja je krajnja svrha? Ako je ta svrha dovoljno jaka, držat će vas motiviranima. Ako nije, vežite je za neku višu svrhu, nešto što će koristiti i drugima. Želite završiti fakultet no više nemate volje. Zamislite koji utjecaj na svijet ćete imati kada budete primijenili vaše znanje. Razmislite koliko će to značiti vašim roditeljima i prijateljima. Ako za cilj imate bolje zdravstveno stanje, onda ćete sigurno biti više motivirani ako pomislite da ćete zdravi biti puno korisniji svojoj djeci i partneru. Neka svrha bude iskrena i vrijedna vaše ustrajnosti i nastojite je držati u svojim mislima. Duh iz svjetiljke vam ne može ostvariti ciljeve ako ih ni sami ne znate definirati.

Success Club Tip: Neka ono što zatražite od sebe bude na koristi većem broju ljudi, a ne samo vama. Ako želite postati besmrtni, pomažite ljudima i ostavljajte trajni pozitivan trag svojim djelima i prisustvom. Nagrada nije samo ispunjena želje. Nagrada je neprocjenjiva. Budite sretni i kada se želja na ostvari na način na koji ste to zamislili jer tko zna za što je upravo baš to odlično. Obrišite prašinu sa svoje svjetiljke, razmislite što želite i protrljajte ju! Čuda se ne događaju sama od sebe, mi ih sami iniciramo!

Successful people share, join Success Club www.ivabele.com

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.