StoryBOOK #storytellers: Spektar koji nas pokreće

Kroz nekoliko narednih tjedana StoryBOOK će u sklopu svojeg projekta #storytellers, koji promiče talentirane umjetnike iz različitih žanrova, predstaviti izvođače koji su sudjelovali u izboru za najbolji album po izboru Spektra – nove platforme za promicanje kvalitetne glazbe

event 02.02.2021.
Spektar

Predstavljamo vam Spektar, glazbenu nagradu koja promovira uspješna glazbena izdanja iz prošle godine. Spektar je nova platforma namijenjena promociji kvalitetne suvremene glazbe i izvođača koji se izražavaju na autentičan način. Radi se o programu čiji je cilj uspostaviti vezu s publikom koja ima dobar ukus i u potrazi je za kvalitetnom glazbom i komunikacijom s izvođačima koji predstavljaju svoj rad kroz aktivno snimanje i live izvođenje.

Kako bi prepoznali uspjeh u spektru suvremenih glazbenih žanrova prednost smo dali albumu, kao formi koja ostvaruje jak utisak na glazbeno stvaralaštvo te inspirira na predani rad. U prvoj sezoni Spektra predstavit ćemo šest različitih izvođača koji su svojom glazbom obilježili 2020. godinu u žanrovima suvremene glazbe: rock, alternative, indie, world music, rap i pop.

2. ožujka objavit ćemo i finalnog dobitnika Spektra. Uživajte u novoj glazbi.

Dobrodošli u boje novog zvuka!

https://www.instagram.com/spektarmusic/

https://www.facebook.com/spektarmusic

Spektar

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.