Stižu novi nastavci serije kojoj je trebalo samo 12 dana da bi postala najpopularnija

Jedna od najpopularnijih serija na Netflixu vraća se s novom sezonom!

event 28.06.2022.
Stiže nova sezona serije ‘Squid Game’

Kada se prva sezona distopijske drame ‘Squid Game‘ prošle godine pojavila na popularnoj streaming platformi Netflix u nevjerojatno kratkom roku probila je sve rekorde gledanosti. Reakcije su, većinom zbog poprilične količine nasilja, bile podijeljene no sudeći po potpunoj maniji koju je serija izazvala, posve je sigurno da se velika većina gledatelja ipak nadala drugoj sezoni.

Stiže nova sezona serije ‘Squid Game’

Na sreću svih onih koji su širom raširenih očiju pratili epizode prve ‘Squid Game’ sezone čim je serija ugledala svjetlo dana, od Netflixa je stigla službena vijest da se super popularni show uskoro vraća s novim setom epizoda. Previše detalja, naravno, nisu otkrili. Južnokorejski filmski redatelj, producent i scenarist Hwang Dong-hyuk, koji se između ostalog proslavio režijom kriminalističke drame ‘Silenced’ iz 2011., u službenom je priopćenju samo dodao da će nove epizode ‘Squid Gamea’ obilježiti povratak protagonista Gi-huna, a usput je iskoristio i priliku da se zahvali svim gledateljima. ‘Dvanaest godina je bilo potrebno da bi prva sezona Squid Gamea osvanula na Netflixu, no trebalo je samo 12 dana da bi postala najpopularnija Netflix serija ikada’, ponosno je izjavio. Iskreno se nadamo da će druga sezona opravdati hype i nestrpljivo iščekivanje.

Autorica: Tina Lončar

Fotografije: press

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.