Stiže dokumentarac o najvećem girl bendu 90-ih

Osim turneje koja je na repertoaru iduće godine, Channel 4 sprema i novi dokumentarni film o ovom super popularnom girl bendu. Dokumentarac naziva “Girl Powered: The Spice Girls” trebao bi na malim ekranima osvanuti 2021. godine, a osim arhivskih snimki, film će prikazati i intervjue sa svih pet članica benda u kojima one progovaraju o bitci za slavu u vremenu kada su glazbenom scenom žarili i palili cool bendovi poput Blura i Oasisa

event 16.08.2020.
Spice Girls

Formirane davne 1994., Spice Girls su žarile i palile devedesetima utječući na čitavu generaciju tinejdžerki diljem planeta. Premda su opstale samo do 1999. godine, pop petorka se na broj 1 glazbenih top ljestvica u Ujedinjenom Kraljevstvu uspela čak 9 puta, a njihov debitantski album “Spice” prodan je u 23 milijuna kopija diljem svijeta čime su postale najvećom britanskom pop senzacijom nakon kultnih The Beatlesa.

Nakon razlaza, Spice Girls ujedinile su se na pozornici još dva puta, 2007. i 2019. godine (bez Victorije Beckham), a turneja 2007. urodila je dokumentarcem “Giving You Everything” u produkciji BBC-a.

Profimedia
Profimedia


Mel C, Mel B, Geri i Emma planiraju stati zajedno na pozornicu i 2021. godine, a koncerti, u kojima će uživati zakleti nineties nostalgičari, navodno će se održati diljem Europe, Australije i Amerike. Povod je 25 godina otkako je izašao njihov debitantski singl “Wannabe”, uz koji smo ekstatično plesali i pjevali pred malim ekranima, a koji je Spajsice u rekordnom roku raketirao u orbitu svjetske slave.

Osim turneje koja je na repertoaru iduće godine, Channel 4 sprema i novi dokumentarni film o ovom super popularnom girl bendu. Dokumentarac naziva “Girl Powered: The Spice Girls” trebao bi na malim ekranima osvanuti 2021. godine, a osim arhivskih snimki, film će prikazati i intervjue sa svih pet članica benda u kojima one progovaraju o bitci za slavu u vremenu kada su glazbenom scenom žarili i palili bendovi poput Oasisa i Blura te ispričati najcjelovitiju pričuo girl bendu koji dosad, što se prodaja nosača zvuka, još nitko nije nadmašio.

Profimedia

Autor: T.L.

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.