SPA za lice

Pratite jednostavne korake i postanite profesionalka čišćenja lica u vlastitom domu. Jamčimo vam sjajnu kožu koja emanira novu ljepotu

event 10.11.2020.
Shutterstock
Shutterstock

Zlatno pravilo: Put do sjajne i lijepe kože počinje dobrim čišćenjem, a idealno ga je napraviti na kraju dana, prije spavanja. Navlažite lice mlakom vodom kako bi se otvorile pore. Nježno umasirajte kvalitetan preparat koji će skinuti svu prljavštinu i ostatke make upa te izvući masnoće. Idealno bi bilo da to učinite četkom ili masažerom, kružeći malim pokretima od vrata prema čelu kako bi dodatno zategnuli kožu. Skinite višak preparata i isperite lice nježnim sredstvom, a zatim ga osušite tapkajući toplim ručnikom.

Toniranje: Navlažite blazinice tonizirajućim sredstvom i lagano prijeđite preko T-zone kako bi se čiste pore zatvorile, a koža učvrstila.

Tretiranje serumom: Na savršeno čistu kožu masirajući nanesite nekoliko kapi vrhunskog koktela antioksidansa, hijaluronske kiseline i hidratizirajućih formula koje prodiru u duboke slojeve kvalitetno je hraneći i obogaćujući.

Zona oko očiju: Ne zaboravite na ovo posebno važno područje. Tapkanjem nanesite tanak film preparata koji će pomoći otkloniti otečenost podočnjaka i usporiti nastajanje bora.

Noćna njega: Na kraju nanesite sloj moćne, hranjive noćne kreme koja će, dok vi slatko sanjate, kožu dodatno obogatiti i uravnotežiti.

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.