Smiješi li se Lady Gagi uloga Harley Quinn?

Glumačka karijera Lady Gage u ozbiljnom je zamahu. Ekscentričnoj glazbenici smiješi se nova uloga

event 20.06.2022.
Lady Gaga

Nakon što je 2018. odigrala sjajnu ulogu Ally u potresnoj filmskoj priči ‘Zvijezda je rođena’ uz Bradleyja Coopera, a prošlu godinu obilježila ulogom kontroverzne Patrizije Reggiani u ‘House od Gucci’, glumačka karijera Lady Gage u ozbiljnom je zamahu. Ekscentričnoj glazbenici se, naime, smiješi nova uloga i to ni manje ni više nego ona Harley Quinn.

Lady Gaga

Film u kojem bi Gaga trebala zaigrati Quinn nastavak je blockbustera ‘Joker‘ iz 2019. godine koji je tada navodno zaradio više od milijardu dolara u kinima diljem svijeta. Za ulogu Jokera fantastični je Joaquin Phoenix tada nagrađen i Oscarom za sjajno odigranu ulogu poznatog zlikovca, a hoće li igrati i u nastavku imena ‘Folie à Deux‘ još nije poznato.

Joaquin Phoenix – Joker

Todd Phillips vraća se u ulozi redatelja, a da bi u nastavku popularnog američkog psihološkog trilera mogla zaigrati Gaga u ulozi Harley Quinn tek su nagađanja. Doduše, moramo priznati da bi se veselili vidjeti je u ovoj filmskoj priči koja se dobrano razlikuje od svih prethodnih uloga.

Autorica: Tina Lončar
Fotografije: Profimedia

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.