Sky-High Yoga: Fitness na krovu najviše zgrade New Yorka

S povratkom lijepog vremena, Equinox Sky-High Yoga vraća se tamo odakle je i potekla na najviše krovove njujorških nebodera. S izlaskom sunca nekoliko desetaka jogija koji nemaju problema s ranim ustajanjem opet će se okupljati kako bi treću godinu zaredom kako bi zajedno vježbali na 335 metara visokom krovu Manhattan Hudson Yardsa

event 14.05.2022.
Sky-High Yoga

Riječ je o doista jedinstvenom iskustvu koje kombinira fitness s nevjerojatnim pogledom na New York City. Vježbanje na najvišoj zgradi cijele zapadne hemisfere totalno je in pa su sve ulaznice razgrabljene čim su puštene u prodaju.

Vježbe započinju u 6,30 ujutro i traju 45 minuta, a to vas zadovoljstvo košta 50 dolara po razredu. Ne zna se dokle će seanse trajati, ali lani se vježbači nisu dali otjerati s krova sve do rujna, kad se u New Yorku počinje kvariti vrijeme.

Njujorški Hudson Yards otvoren je u ožujku 2019. kao trgovački, stambeni i kulturni prostor koji će privlačiti posjetitelje i stanovnike na zapadnu stranu Manhattana svojim luksuznim trgovinama, restoranima, apartmanima i nizom novih iskustava. To je dom niza brendova koji se bave fitnessom, ugostiteljstvom, odjećom…, kao što su Equinox Hotels, SoulCycle, Pure Yoga ili Blink Fitness, a njihova je vrijednost procijenjena je naedam milijardi dolara.

Mladen Smrekar

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.