Retro Jugoplastika za 50 najbržih!

O ovim tenisicama su svi pričali, a tek su ih rijetki sretnici dobili jer proizvedeno je svega 150 pari, koje se danas prodaju i po cijeni od 25 tisuća kuna. No interes kolekcionira bio je prevelik pa su ovog proljeća u prodaju pustili još jednu seriju

event 23.05.2022.
adidas Forum High Jugoplastika

Svi se sjećamo da su krajem 2020. godine adidas i njemačka trgovina BTSN lansirali model adidas Forum High posvećen splitskom košarkaškom klubu Jugoplastika. Ove tenisice nas vraćaju u doba kada je splitska Jugoplastika dominirala košarkaškim parketima. Imaju posebne timske oznake na peti i gležnju, dok njihov visoki vrh u neodoljivom ‘Euro’ stilu osamdesetih podsjeća na prepunu dvoranu Gripe, gdje se između dva obruča mogla vidjeti košarkaška igra, koja je uistinu bila ispred svog vremena.

O ovim tenisicama su svi pričali, a tek su ih rijetki sretnici dobili jer proizvedeno je svega 150 pari, koje se danas prodaju i po cijeni od 25 tisuća kuna. Retro izgled kultnog Forum visokog modela ukrašen prepoznatljivom žutom bojom Jugoplastike u svima je probudio nostalgiju i emocije. Ideja je bila da ostanu kao limitirana serija, ali je interes kolekcionira bio prevelik pa su ovog proljeća u prodaju pustili još jednu seriju. Naravno, neće zaobići ni Hrvatsku, ali tek s 50 pari, koji će biti dostupni 24. svibnja u adidas shopu u Mall of Split. Preduvjet je da ih zainteresirani kupci osiguraju putem web rafflea.

adidas Forum High Jugoplastika

Osim limitirane kolekcije Jugoplastika tenisica bit će predstavljena i knjiga European Basketball Heritage, kao vodič kroz europsko košarkaško naslijeđe koja uključuje i priču o Jugoplastici. Dobit će je prvih 30 sretnika koji ugrabe i tenisice.

Autorica: Vedrana Sunko

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.