Probudite dijete u sebi i izgradite “Ured” od Lego kockica

Lego je svoju divovsku kompaniju izradio prodajući setove koji odraslima omogućuju da od plastičnih kockica sastavljaju svoje verzije omiljenih mjesta pop kulture; a “Ured” se pokazao kao jedna od dugotrajnijih televizijskih franšiza

event 25.07.2022.
The Office 4

Lego je otkrio posljednje detalje o svom dugo očekivanom modelu Dunder Mifflin Scrantona, radnog mjesta iz popularne TV serije “Ured”.

Set od 1164 komada košta 119,99 dolara, a moći će se nabaviti od 1. listopada. U kutiji se nalazi 15 mini figurica: Michael Scott, Dwight Schrute, Jim Halpert, Pam Beesly, Ryan Howard, Angela Martin, Oscar Martinez, Kevin Malone, Stanley Hudson, Kelly Kapoor, Phyllis Lapin Vance, Meredith Palmer, Creed Bratton, Toby Flenderson i Darryl Philbin, zajedno s Garbageom, jednom od Angelinih mačaka.

Set je ispunjen predmetima iz legendarnih trenutaka iz serije, od klamerice, preko nagrade Dundie, do Kevinovog lonca čilija i čajnika koji Jim daje Pam. Koncept “Ureda” kreirao je Jaijai Lewis, a dizajnerski su ga doradili Laura i Chris Perron.

Ova kolekcija dio je Lego Ideasa, zbirke setova koje su predložili i izglasali obožavatelji. Ostale TV i filmske adaptacije uključuju setove temeljene na “Ulici Sesame”, “Seinfeldu” i filmskom serijalu “Sam u kući”.

Tekst: Mladen Smrekar

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.