Ovo malo nježno pseto je opaka Instagram zvijezda

Nema baš nikakvog smisla analizirati poslovnu strategiju ili skrivene namjere vlasnika (ako uopće postoje), kao niti ulaziti u dubinu problematike o smislu i besmislu Instagram zvijezda. Možemo zaobići cijeli taj svemir ili umjesto da hejtamo, radovati se tuđim uspjesima. Naime, ovaj patuljasti pas na svojem Instagram profilu obojenom dozom ironije ima 255 tisuća followera, otvorio ga je relativno nedavno, a sada pokreće i svoj modni brend

event 16.09.2020.


Boobie Billie je mali talijanski hrt. No, Boobie je sve samo ne običan mali talijanski hrt, Boobie Billie je Instagram ikona i pas za kojeg mnogi na Instagramu tvrde da ima daleko najviše stila. Tome u prilog idu i brojne suradnje s najvećim modnim imenima kao što su Jacquemus, Telfar, Fendi i mnogi drugi. No, dok su mnogi od nas razbijali glave razmišljajući kada će ova turbulentna kriza konačno proći, Boobie Billie se nije dao smesti, a kao rezultat tog nadahnuća i kreativnosti nastao je novi modni brend – Boobie’s World.

Kao što je chic pas poručio preko svog Instagram profila, riječ je o pastelnom i čudesnom svijetu punom stylish modnih dodataka u kojem bi Boobie Billie najradije želio živjeti. Brend je ugledao svjetlo dana 15. rujna, a prve su na repertoaru zasjale svilene marame i sjajne ženske torbice ukrašene zanimljivim uzorcima. Ne radi se, naime, samo o “psećoj” modi. Boobie’s World je namijenjen svim pratiteljima ovog stylish psića koji od srpnja 2019. godine vjerno prate sve njegove modne kombinacije i silno ih žele iskopirati. Veselimo se vidjeti što će još chic psić ponuditi fashion svijetu.

Autor: T.L.

Fotografije: Instagram

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.