STORYBOOK

Ovo ljeto nose se seksi 70-te

Glavni beauty trendovi za ovo ljeto uzajamno se poprilično isključuju. S jedne strane tu su fluorescentna sjenila i eyeliner, koji se toliko vidljivo nanose da u nekim slučajevima podsjećaju na karnevalsku masku. S druge strane u modi je prirodni look sedamdesetih. Preplanula Farrah Fawcett, ikona je o kojoj ćemo razmišljati dok se ovo ljeto budemo pred ogledalom stilizirale.

event 18.06.2020.
Izvor: profimedia

Iako je sezona kupanja već počela, čini se da će ove godine mnogi dosta teže stići do plaža, stoga nije teško predvidjeti da bi prirodno preplanuli izgled sedamdesetih mogao biti predmet žudnje.

Budući da sedamdesetih godina još nije postojala svijest o štetnosti izlaganju UV zrakama u pitanju je bio doista prirodan look. Danas se štitimo od sunca brojnim kremama i šeširima, pa su se za preplanuli izgled pobrinuli beauty brendovi. Posljednjih sezona nude široku i vrlo zanimljivu lepezu proizvoda uz pomoć kojih se može postići besprijekoran preplanuli ten, bez da ste sunce i vidjeli.

Ovaj look pak zahtjeva prirodnu i besprijekorno čistu kožu, a time se samo rijetki mogu pohvaliti. Većini će trebati nekoliko dobrih proizvoda koji u kombinaciji daju zdrav, mladenački, preplanuo i glossi izgled. Ako se odlučite za ovaj look, budući da ne nudi ekscesne trenutke, poput fluorescentnih sjenila, na koje može se usmjeriti pažnju, besprijekorno sređeno lice je „must have“. Kao nadogradnja na njega ide prirodna beach waves frizura, sjajilo koje ostavlja mokar izgled usana i ove sezone posebno popularna kremasta rumenila koja će cijelom licu dati dodatan sjaj i svježinu.

Uz ovakav imidž do izražaja dolazi sve što je prirodno lijepo pa u skladu s tim se uređuju i nokti, na koje ide mliječno bijeli lak, koji posebno dolazi do izražaja uz preplanuli ten.

Ako si ovo ljeto pošto poto želite priuštiti „upravo sam došla s plaže“ look, definitivno nabavite kvalitetan losion za samotamnjenje i bronzer. Prirodan, zdrav i osunčan izgled kože, modni je dodatak u koji želite uložiti.

IZVOR: PROFIMEDIA

Autor: V.S.

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.