Ovo je lista najpopularnijih svjetskih modnih brendova

Platforma Lyst na koncu svakog kvartala u godini objavljuje listu najpopularnijih svjetskih modnih brendova, a nedavno je objavila imena onih koji su se popeli na vrh ljestvice u posljednjem kvartalu 2021. godine

event 03.02.2022.
Platforma Lyst na koncu svakog kvartala u godini objavljuje listu najpopularnijih svjetskih modnih brendova

Prvo mjesto zadržala je francuska modna kuća Balenciaga, što mogu zahvaliti fantastičnom showu na pariškom tjednu mode koji je podignuo dosta prašine jer je djelovao više kao performans, a manje kao “obična” modna revija, kolekciji za proljeće/ljeto 2022. i neobičnoj suradnji s omiljenim Simpsonima. Na drugom mjestu našla se talijanska kuća Gucci čijoj je popularnosti na ruku svakako išao film “House of Gucci“, dok je treće mjesto zauzela Prada čiji je bucket hat challenge postao viralan na društvenoj mreži TikTok. Nakon dugo vremena, s liste je ispao Off-White™, brend nedavno preminulog dizajnera Virgila Abloha koji je dugo kraljevao na samom vrhu ljestvice.

Balenciaga

Osim najpopularnijih modnih brendova, Lyst kvartalno objavljuje i listu najtraženijih odjevnih komada i modnih dodataka, a potkraj prošle godine na vrh liste zasjeli su Pradina Re-Nylon bucket kapa, jakna s etiketom The Frankie Shopa i balaklave s potpisom Miu Miu i Stone Island zahvaljujući kojima je ovaj retro asesoar doživio ogroman comeback ove zime.

Prada Re-Nylon bucket kapa
Jakna The Frankie Shop
Miu Miu balaklava

Autorica: Tina Lončar

Fotografije: Profimedia, lyst.com

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.