Osvojite jedinstveno iskustvo izrade umjetničkog djela uz vodstvo akademskog kipara

Mnogi sanjaju o jedinstvenom iskustvu izrade svojeg vlastitog umjetničkog djela, no nikada se nisu odvažili na taj korak. Magazin StoryBOOK vodi vas na individualnu radionicu u atelier svjetski nagrađivanog akademskog kipara Hrvoja Dumančića

event 14.10.2020.
Atelier Dumančić

Spektakularna prezentacija Istre nekada, kroz prizmu arhitekta Borisa Ružića, kroz nezaboravnu gastro priču i u ambijentu stare kuće njegovih roditelja, pružila je vrhunsko iskustvo prvoj dobitnici StoryBOOK Loyalty Cluba. Želite li doživjeti slična iskustva, pratite magazin StoryBOOK jer ćemo vam u svakom broju donositi nešto što je dio Bookova lifestylea, a vjernom čitatelju ponudit će doživljaj koji se ne može kupiti. Tako vas u novom broju vodimo u atelier akademskog kipara Hrvoja Dumančića.

Možda niste ni svjesni što vaše ruke mogu stvoriti, kakvo djelo može nastati ako se prepustite stručnom vodstvu, a upravo to imate priliku doznati tijekom individualne radionice uz ovog renomiranog i svjetski nagrađivanog akademskog kipara. Kako biste osvojili ovo iskustvo, uz svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj mobitela), napišite što StoryBOOK pokreće u vama te sve pošaljite mailom na adresu loyalty@adriamedia.hr, a urednički tim izabrat će jedan dobitnički odgovor.

Fotografije: PRIVATNA ARHIVA

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.