Off-White™ Virgila Abloha napravio korak prema beauty svijetu

Virgil Abloh je bio nadaleko poznat kao dizajner s pregršt kreativne energije, u neobično kratkim rokovima nizao je suradnje, izbacivao kolekcije i predstavljao nove projekte koji su gotovo uvijek izazivali oduševljenje publike. No, prije nego što nas je iznenada napustio u studenom prošle godine, svom brendu Off-White™ ostavio je nešto što će zasigurno oduševiti njegove […]

event 26.04.2022.
Beauty kolekcija Paperwork

Virgil Abloh je bio nadaleko poznat kao dizajner s pregršt kreativne energije, u neobično kratkim rokovima nizao je suradnje, izbacivao kolekcije i predstavljao nove projekte koji su gotovo uvijek izazivali oduševljenje publike. No, prije nego što nas je iznenada napustio u studenom prošle godine, svom brendu Off-White™ ostavio je nešto što će zasigurno oduševiti njegove brojne poklonike – beauty liniju.

Beauty kolekcija Paperwork
Beauty kolekcija Paperwork

Sredinom travnja Off-White™ je predstavio svoju prvu beauty kolekciju imena ‘Paperwork’ koja se sastoji od make-upa i mirisa. Riječ je o viziji koju je nedugo prije iznenadne smrti razradio Virgil Abloh, a publici je prvi puta predstavljena tijekom prezentacije Off-White™ kolekcije za jesen/zimu 2022. Kreativni direktor muške linije u Louis Vuittonu zamislio je Off-White™ beauty liniju kao inkluzivnu liniju koja ne poznaje razlike među spolovima, a iako je inicijalno zamišljena kao kolekcija koja se sastoji od četiri različita mirisa, u međuvremenu je dobila pojačanje u obliku lakova za nokte i make-upa. Ne sumnjamo da će biti hit, kao uostalom sve s Ablohovim potpisom.

Beauty kolekcija Paperwork

Autorica: Tina Lončar

Fotografije: press

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.