NOVA VIZIJA ŽENSTVENOSTI: Uzbudljivi novitet koji će vas osvojiti na prvu

Ideja ženstvenosti prisutna je stoljećima, a svaka nova era i generacija donijele su njezinu novu interpretaciju i definiciju. Donedavno, ženstvenost je definiralo društvo u kojem žene nisu imale puno prostora i sloboda. No, u posljednjih nekoliko desetljeća, stvari su se polako počele mijenjati

event 29.07.2022.

Ideja ženstvenosti u potpunosti je transformirana, a njezine granice neprestano se pomiču kako bi unutar njih svoje mjesto pronašli svi oni koji dio sebe prepoznaju upravo u konceptu ženstvenosti. Što ženstvenost predstavlja u 2022. godini?

Ženstvenost za novo doba

Istovremeno moćne, nježne i neustrašive, žene danas kroje nova pravila i stvaraju novu viziju ženstvenosti koja donosi veliki odmak od njezine tradicionalne interpretacije. U njezinom središtu nalaze se putovanja, ona geografska i ona emotivna, koja nas potiču na istraživanje i širenje vidika, na upoznavanje novih ljudi i stvaranje trenutaka. Sve to postaje dio našeg karaktera i dio nove vizije ženstvenosti.

Upravo takva vizija ženstenosti predstavljena je u mirisnom novitetu s potpisom brenda Giorgio Armani. MY WAY FLORAL novo je izdanje popularnog MY WAY mirisa koje nas vodi na uzbudljivo mirisno putovanje i kroz svoj blistavi karakter, raskošne note i snažne poruke otkriva ženstvenost za novo doba.

Uzbudljivo putovanje kroz novu viziju ženstvenosti

Kompleksna i jednostavna, nježna i moćna, duboka i slobodna duha. Iako se čini da je ženstvenost gotovo nemoguće opisati i uhvatiti, brend Giorgio Armani savršeno ju je utjelovio u novom mirisu MY WAY FLORAL.

Raskoš dvaju delikatnih bijelih cvjetova priziva nježnost, dok svježina zelenih nota prenosi uzbuđenje novih susreta. Kombinacijom cvjetova naranče i tuberoze, esencije mandarine i ulja gorke naranče, s dodatkom Bourbon Premium vanilije stvoren je miris koji navodi one koji nose ovaj parfem da prošire svoje obzore za nove susrete i iskustva te stvaraju svoja pravila i žive svoju viziju ženstvenosti.

Osim kroz raskošan, blistav i cvjetni miris, ženstvenost je u MY WAY FLORAL parfemu uhvaćena i kroz ekološki koncept koji se nalazi u srži svih MY WAY mirisa, ali i u srži nove vizije ženstvenosti. S osjećajem odgovornosti te željom za djelovanjem i sudjelovanjem u promjenama za bolju budućnost, žene svoju svakodnevicu i svoju ženstvenost promišljaju kroz prizmu održivosti i ekološke osvještenosti. Jedan od omiljenih rituala nanošenja parfema tako postaje potpun uz MY WAY FLORAL parfem zahvaljujući njegovom raskošnom mirisnom karakteru, ali predanosti brenda Giorgio Armani prema zaštiti okoliša, odgovornom nabavljanju sastojaka i podržavanju lokalnih zajednica kroz načela poštene trgovine.

Ekološki koncept dio je svakog dijela kreiranja MY WAY FLORAL parfema, pa tako i njegovog pakiranja. Bočica mirisa MY WAY FLORAL dizajnirana je sa svrhom pokretanja promjene u načinu potrošnje luksuznih proizvoda. Bočica mirisa MY WAY FLORAL ima jednak inovativan sustav ponovnog punjenja kao i bočica mirisa MY WAY, što ih čini prvim bočicama te vrste u industriji parfema. Bočice sa sprejem svih veličina moguće je lako ponovno napuniti, bez upotrebe lijevka. Na taj način, ovaj osebujan i uzbudljiv miris odgovara ne samo na ekološku osvještenost utkanu u novu viziju ženstvenosti, već i na njezinu praktičnu i odgovornu stranu koju mnogi zanemaraju, ali koja predstavlja savršeni kontrast njezinoj nježnosti i senzualnosti.

Putovanje na koje nas u svakoj svojoj kapljici vodi MY WAY FLORAL i moto MY WAY mirisa „Ono sam što živim” neka budu početak vašeg putovanja kroz otkrivanje vlastite vizije ženstvenosti, ali i otkrivanja svijeta koji vas okružuje.

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Giorgio Armani.

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.