Na jednom fakultetu u Texasu studirat će se – Harry Styles

Kolegij posvećen Harryju Stylesu bavit će se ‘kulturološkim aspektom razvoja modernih zvijezda u odnosu na pitanja poput spola i roda, seksualnosti, rase, klase, medija, fan i internet kulture te konzumerizma’. Zvuči zanimljivo!

event 20.07.2022.
Harry Styles

Otkako se riješio ostavštine One Directiona, karijera i imidž Harryja Stylesa počeli su se vrtoglavo kretati uzlaznom putanjom. Osim što svako malo ima novi hit na glazbenim TOP ljestvicama uz koji redovno njišemo bokovima, često ga gledamo i u glumačkim ulogama, a ljubiteljima mode posebno je zanimljiv zbog svog istančanog i provokativnog modnog ukusa, kao i suradnji s modnim kućama poput Guccija, zbog čega je već zaradio status stilske ikone.

Harry Styles

Sve nabrojano očigledno je fasciniralo i jednu američku profesoricu. Naime, profesorica Louie Dean Valencia, koja predaje na sveučilištu u Texasu, odlučila je u svoja predavanja uvrstiti čitav kolegij posvećen upravo Harryju Stylesu. Kolegij, koji se na teksaškom fakultetu počinje predavati na proljeće iduće godine, nosi naziv ‘Harry Styles and the Cult of Celebrity: Identity, the Internet and European Pop Culture’, a bavit će se ‘kulturološkim aspektom razvoja modernih zvijezda u odnosu na pitanja poput spola i roda, seksualnosti, rase, klase, medija, fan i internet kulture te konzumerizma’. Osim što će studenti na kolegiju uroniti u Stylesov karijerni put od One Directiona pa sve do solo karijere, bavit će se i kulturalnim kontekstom unutar kojeg djeluje, a inovativna profesorica je za Dazed otkrila kako još radi na silabusu te kako je u planu od predavanja raditi podcaste.

Harry Styles

Autorica: Tina Lončar

Fotografije: Profimedia

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.