Kako je Cardi B osvanula na pariškom Louvreu

Samo nekoliko tjedana nakon što je Cardi B, u duetu s Megan Thee Stallion, izbacila hit singl imena “WAP”, popularna rap zvijezda osvanula je u kampanji modne kuće Balenciaga i to, ni manje ni više, nego na pročelju prestižnog pariškog Louvrea

event 17.10.2020.

Cardi B je sretne vijesti podijelila s obožavateljima na svom Instagram profilu ne skrivajući ushit što je upravo ona zaštitno lice posljednje Balenciaga kampanje za kolekciju namijenjenu hladnoj sezoni, ali i što se kampanja nalazi na vjerojatno najslavnijem mjestu u Parizu – zidu renomiranog pariškog muzeja Louvre. Fotografija je, zbog okolnosti vezanih za koronavirus, snimljena u njezinoj kući u Los Angelesu, a za produkciju kampanje je bio zadužen tim popularne glazbenice. Cardi na upečatljivom vizualu, ležeći na travi među hrpom razbacanih igračaka, nosi neobičan hibrid haljine i kombinezona iz nove kolekcije kreativnog direktora Demne Gvasalije, kao i popularnu Neo Classic torbicu u bijeloj boji.


Premda se radi o njezinoj prvoj kampanji za luksuznu modnu kuću, Cardi definitivno nije stranac kada je riječ o pariškoj modnoj sceni. U posljednjih nekoliko godina, redovan je gost u prvom redu revija poznatih modnih imena kao što su Chanel, Tom Ford i Thom Browne, a njezine modne eskapade često su postajale viralnima. Za to je, doduše, poprilično zaslužna i osobna stilistica Kollin Carterkojoj Cardi duguje prepoznatljivost na modnoj sceni. Svejedno, ne možemo reći da nas uloga zaštitnog lica kuće kao što je Balenciaga ipak nije barem malo iznenadila.

Autor: T.L.

Fotografije: Profimedia, press

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.