Grupni detoks za tijelo, um i dušu

Vrijeme je za dubinski proljetni detoks, oslobađanje od loših navika te uvođenje novih i zdravijih. Uz to, poželjno je raditi i na promjeni načina prehrane, detoksiciranju tijela, duše i uma te gubitku kilograma

event 06.04.2021.
Vedrana Sunko

„Ne vrijedi puno ako očistite samo tijelo, a u umu ostavite toksične misli. Ne samo što čisti i osnažuje tijelo, joga vrlo efikasno i um dovede na svoje mjesto“, kaže Vedrana Sunko učiteljica joge koja je osmislila dvotjedni detoks program koji je kombinacija jogijskih tehnika i svjesne vege prehrane koja služi kao priprema za grupni limunski post.

„U prijelaznim razdobljima volim napraviti čistku kroz petodnevni limunski detoks. Budući da sam primijetila veliki interes, ove sezone sam odlučila na svoju detoks avanturu povesti i druge i tako kreirala dvotjedni Sunko Yoga Detox koji objedinjuje različite prakse koje i inače koristim kada želim detoksificirati tijelo, umi i dušu“, kaže Sunko.

Program traje dva tjedna, od 12. do 26. travnja. U proces se kreće donošenjem namjere kojom se oblikuju nove zdravije navike.
Umjesto jutarnje kave piti čaj, prijeći na bezmesnu prehranu, odreći se suvišnog šećera, toksičnih misli, emocija ili odnosa samo su neki od primjera tema na kojima se može raditi kroz ovaj dvotjedni proces.

Na prvom satu namjeru se kao moćno sjeme sadi u podsvijest kroz proces joga nidre. Nakon toga svako jutro od ponedjeljka do petka se uz kriye i pranayame tijelo čisti od toksina, uklanjaju energetski blokovi i pranom hrani tijelo kako bi se imalo više energije kroz dan i trebalo manje hrane. Uz to se izvode pozdravi suncu i različite joginske vježbe istezanja i snage kako bi se potaknulo detoksikaciju, topljenje masnih naslaga i izgradnju mišića. A kako bi se vratio svjež mladenački izgled samomasažom se potiču i mišići lica.

Joga satovi se održavaju od ponedjeljka do petka svakog jutra od 7 do 8 sati online putem platforme Zoom. Uz to idu savjeti i recepti za mršavljenje i zdravu vege prehranu i prijedlozi dnevnog menija koji stižu na e-mail, plus dodatni sadržaji na društvenim mrežama i FB grupi. Ne treba zaboraviti i na grupnu podršku zbog koje je ipak lakše ne odustati od svog detoks plana koji ste si na početku zacrtali.

Više informacija od Sunko Yoga Detoxu možete pogledati na linku https://biroradost.hr/proljetni-detoks/

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.