Gdje je ovog utorka bio najbolji cirkus u gradu?

Red šarenih lampica, nevjerojatni trapezisti, izvođači za koje pomislimo da su izvan ovog svijeta i gomila emocija, smijeha i čuđenja satkana u jednu cirkusku predstavu. Daleko od zabave za djecu, a više kao zanimljiva razonoda za cijelu obitelj, cirkuska predstava lomi motive između stvarnosti i jave. Kreirajući jedan novi svijet u kojem se spajaju teatar, predstava, akrobacija, tehnologija i granica ljudske snage, cirkus je iskustvo koje se mora iskusiti barem jednom u životu. To nije samo mjesto, nego cijela putujuća trupa kojoj želite pripadati. Jedan zanimljiv cirkuski event održao se u utorak i to u srcu Zagreba, u čarobnoj šumi

event 20.05.2022.
Ninkovic.2022-137

Bitno je vratiti se u djetinjstvo, pa makar nakratko! Dječje igralište, dječja predstava, lunapark ili čak… cirkus? Zapravo, cirkus je oduvijek bio zabava za cijelu obitelj jer osim što prikazuje nevjerojatno maštovite predstave, nosi i puno dublju poruku…

Cirkus Monkey 47
Tko je mogao ostati ravnodušan na cirkusantski show powered by Monkey 47?
U začaranoj zagrebačkoj šumi koju krase bistre rijeke i zelenilo koje s mrakom postaje smaragdno zeleno, a upotpunjeno dekoracijama, light showom, plesom i glazbom, dogodilo se jedno magično iskustvo. Funk kralj Matija Cvek sa svojim The Funkensteins bandom jučerašnju je atmosferu učinio još posebnijom, a trodimenzionalni zvuk DJ-a Luce Goye oduševio brojne poznate osobe, među kojima su bili Ivana Pirizović i Korana Marović, Marija Nikšić, Željka Molnar, Matea Miljan, Anja Bijelić, Donna Lugonja Petković, Ivan Maligec, Luna Valas i Marko Tolić.


Gdje je zanimljiv zvuk, moraju biti i plesači koji su uz poput cirkuskih artista, savršeno uvježbali koreografiju. Atmosferu cirkusa Monkey 47 dodatno su zapalili rigači vatre genijalne spremnosti. Osim cirkusantske trupe i floralnih dekoracija, zaštitnog znaka Monkey 47, oduševili su i momenti luna parka. Tko se ne bi poželio vratiti u djetinjstvo uz vrtuljak sreće, veselo grickajući kokice, šećernu vatu i ispijajući magična pića poput sada već slavnog Monkey 47 Gin.


Zagrebački cirkus imali su prilike doživjeti zaljubljenici u clubbing, ali i ljubitelji ljetne zabave koja nikad ne prestaje. Ukusna hrana, prekrasni ljudi, pića koja mame okusne pupoljke, sve u neodoljivim bojama zelene, ružičaste i plave… Možemo reći – ovo je pravi fashion cirkus!

Promo fotografije / Autor: DENINE.EU

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.