Gagina pjesma “Hold My Hand” već predložena za Oscara za najbolju originalnu pjesmu

Lady Gaga, 36-godišnja pop zvijezda, napisala je pjesmu “Hold My Hand” za željno iščekivani nastavak akcijskog filma u kojem Tom Cruise ponavlja svoju ulogu kapetana Petea “Mavericka” Mitchella iz originalnog blockbustera iz 1986. godine

event 26.04.2022.
BAFTA Arrivals Albert Hall

Lady Gaga bi pjesmu trebala objaviti kao singl u svibnju, a “Hold My Hand” je već predložena za Oscara za najbolju originalnu pjesmu na dodjeli filmskih nagrada sljedeće godine. Oni koji su čuli o čemu je riječ tvrde kako se pjevačica pokazala u svom najboljem izdanju. Pjesma je trebala izaći krajem travnja, ali su diskografi odlučili pomaknuti rok, dok se ne završi popratni spot.

Lady Gaga je tako na neviđeno postala veliki favorit za još jednog Oscara; prvi kupić dobila je 2019. za pjesmu “Shallow” iz romantične drame “Zvijezda je rođena” koju je snimila s Bradleyjem Cooperom.

Pjevačica se trenutno priprema za svjetsku turneju “Chromatica Ball” koja počinje 17. srpnja koncertom u Merkur Spiel-Areni u Düsseldorfu. Fanovima će predstaviti pjesme s albuma “Chromatica” za koji je lani osvojila Grammy, a publika može očekivati i najveće hitove iz njene prebogate karijere.

Uz to, po jedan dolar od svake prodane ulaznice za nastupe u Sjedinjenim Američkim Državama bit će doniran njezinoj zakladi Born This Way. Ova zaklada podržava mlade ljude da “izgrade zajednice koje nude pristupačne resurse, potiču istinske veze i pokreću akciju”.

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.