Ovako izgleda suradnja kuće Givenchy i Disneyja

Modna kuća Givenchy nedavno je obradovala svoje obožavatelje najavom suradnje s Disneyjem, a sada je zajednička capsule kolekcija dobila i službene vizuale

event 18.07.2022.
Disney x Givenchy

Ono što je posebno oduševilo publiku u modno-umjetničkoj cool kolaboraciji jest retro izgled vizuala koji podsjećaju na neke stare dane kada smo najdraže momente provedene s prijateljima bilježili fotoaparatima sa skromnim brojem megapiksela i nismo nimalo marili za to kako će one izgledati na društvenim mrežama. Važna je bila jedino uspomena.
Također, ono što dodatno raspiruje osjećaj nostalgije je i sam Disney čije smo crtiće kao klinci pobožno pratili noseći omiljene likove na pamučnim majicama.

Upravo ta povezanost s Disneyjem nadahnula je kreativnog direktora kuće Givenchy, Matthewa Williamsa, da kreira capsule kolekciju pod nazivom ‘The Wonder Gallery’. ‘Disney je uvijek imao posebno mjesto u mom srcu, kao što je imao i za mnoge druge ljude, neovisno o tome kojoj generaciji pripadaju, kulturi ili zemlji u kojoj žive’, objasnio je Williams te dodao: ‘Disney je oduvijek bio dio najvažnijih dijelova mog života. Posebna mi je čast što sam imao priliku ujediniti dva ikonična brenda u ovom projektu’. Williamsova capsule kolekcija sastoji se tako od majica s kapuljačom i T-shirta s printevima koji predstavljaju siluete omiljenih Disneyjevih likova kao što su Bambi, Perdita i Pongo iz filma ‘101 dalmatinac’, Elsa i Olaf iz ‘Frozena’ te Oswald, sretni zec. Disney x Givenchy kolekcija već je dostupna na službenom websiteu modne kuće, a dvojac je već najavio novu suradnju koja bi trebala ugledati svjetlo dana kasnije ovog ljeta.

Disney x Givenchy
Disney x Givenchy
Disney x Givenchy
Disney x Givenchy

Autorica: Tina Lončar
Fotografije: press

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.