Eklektična Gucci Decor kolekcija mantra je o radosnom življenju

Ovo je godina u kojoj smo najviše vremena provodili u svom domu. Vjerojatno više nego ikada do sada. Za mnoge od nas, naši su domovi postali naši uredi, naše teretane, noćni barovi i restorani. A kada je riječ o detaljima za uređenje interijera – “Pravila kod nas ne postoje”, kaže Gucci

event 22.09.2020.
Gucci Decor

Ne čudi što su se mnogi pomno usredotočili na dizajn interijera kako bi prostore u kojima najviše borave učinili čim ljepšima, autentičnijima, i čim ugodnijima. I, naravno, kako bi im oni u živote unijeli i dašak radosti. Upravo je ta mantra o radosnom življenju temelj linije za uređenje doma Gucci Décor koja je lansirana 2017. godine. “Linija je osmišljena kako bi donijela eklektičnu i romantičnu estetiku u domove i potaknula Gucci klijente da odjenu svoje prostore baš kao što odijevaju sebe“, poručili su tada iz talijanske modne kuće Gucci.


Décor linija ekstenzija je kreativne vizije Alessandra Michelea, a koja u svakom segmentu odražava dominantnu (i sad već nadaleko prepoznatljivu) estetiku kuće Gucci. Niti najnovija kolekcija za uređenje interijera od toga ne odskače pa se u ponudi može pronaći ekscentrični mišmaš upečatljivih boja i uzoraka, te namještaj koji dizajnom odražava inspiraciju nekim starim stilovima – od 1700 godine pa sve do ludih sedamdesetih. Kolekcija obiluje različitim predmetima, od šarenih retro fotelja, preko pretjeranih porculanskih setova, upečatljivih tapeta, vaza, jastučnica i deka, pa sve do Mickey Mouse pepeljara. “Pravila kod nas ne postoje”, kaže Gucci.

Autor: T.L.

Fotografije: press

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.