Domaća make-up TikTokerica koja je pokorila svijet

Make-up TikTokerica, koja je pokorila ovu društvenu mrežu te se može pohvaliti s oko 15 milijuna pratitelja svog profila Mimiermakeup, zove se Mirta Miler. Njezina autentičnost, razigranost i kreativnost te mnoštvo spretno izvedenih ideja svakog dana oduševljavaju sve mlađe generacije i pratitelje iz svih dijelova svijeta

event 19.07.2022.
TikTokerica Mirta Miler

Mirta je u svoju danas iznimno uspješnu avanturu s društvenim mrežama krenula je prije samo tri godine, ugledajući se na američke make-up artistice. No, u taj, već prokušani koncept, odlučila je umiješati svoju originalnost i vlastiti pristup. Počela je eksperimentirati s novim pristupima čisto iz zabave, bez ikakvog pritiska i tereta očekivanja. No, Mirta je u svaki svoj video uložila trud, strpljenje i ljubav, pazeći na svaki detalj.

Na početku nije ni slutila da će vrlo brzo steći veliku popularnost, no trud se isplatio, a Mirtini videi danas često imaju milijunske preglede. Mirta je 24-godišnja studentice ekonomije, kojoj su društvene mreže danas full time job i jedini izvor prihoda pa im dnevno posvećuje u prosjeku puno radno vrijeme. Rekord joj je 18 sati utrošenih na make up za jedno snimanje.

TikTokerica Mirta Miler

Godišnje na šminkanje za TikTok, kaže, troši tri litre pudera, trenutačno ima više od 50 paleta sjenila, a na šminku mjesečno troši – nula kuna, s obzirom na to da joj brendovi redovito šalju svoje proizvode u zamjenu za reklamu. „Prva objava na TikToku bila mi je kao story na Instagramu. Šminkala bih se pet sati dnevno, a roditelji su mi tada govorili da se ostavim ćorava posla i prestanem se ‘trackati’. Ipak nisam odustala, a danas od toga živim“, kaže Mirta te naglašava da nekad treba slušati intuiciju i nastaviti po svom čak i onda kada nemamo podršku okoline. Naravno, bitno je i vjerovati u to što radiš.

Autorica: Vedrana Sunko

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.