Danas možete u Zagrebu upoznati Kristinu Kuzmič i kupiti njezinu novu knjigu!

Kristina Kuzmič danas u Zagrebu u knjižari Hoću Knjigu Megastore u 19 sati promovirat će svoju novu knjigu ‘Drži se’, a koja će se moći kupiti i po promotivnoj cijeni! Knjiga donosi dragocjene poruke svjetski slavne vlogerice o roditeljstvu, važnosti prihvaćanja samog sebe, ali i pronalasku radosti čak i kad je zaista teško. Na izuzetno […]

event 14.06.2022.

Kristina Kuzmič danas u Zagrebu u knjižari Hoću Knjigu Megastore u 19 sati promovirat će svoju novu knjigu ‘Drži se’, a koja će se moći kupiti i po promotivnoj cijeni! Knjiga donosi dragocjene poruke svjetski slavne vlogerice o roditeljstvu, važnosti prihvaćanja samog sebe, ali i pronalasku radosti čak i kad je zaista teško.

Na izuzetno nepretenciozan, duhovit i inspirativan način, Kristina Kuzmič u hvaljenoj knjizi ‘Drži se’ govori o svojem životu. Govori o odlasku u SAD za vrijeme rata u Hrvatskoj. O sebi kao djevojčici koja se u najosjetljivijoj dobi pokušava uklopiti u stranoj zemlji. O sebi kao mladoj ženi, bez sigurnog zaposlenja koja je postala samohrana majka dvoje djece. O ponovnom vjenčanju i balansiranju odgoja dvoje tinejdžera i malog djeteta i karijere. O tome kako je privukla Oprahinu pažnju i postala pobjednica njezina televizijskog natjecanja, ali i važnim lekcijama koje je iz toga izvukla…

Na društvenim mrežama Kristinu Kuzmič prati gotovo tri milijuna ljudi. Njezine snimke o roditeljstvu, kulinarstvu i životu općenito dosad su pregledane više od milijardu puta. Razlog njihove popularnosti jest taj što Kristina ne prikazuje svoj život kao život iz reklame, a vlastitu životnu priču kao pravocrtnu priču o uspjehu. ‘Teško je i bit će teško, ali nada uvijek postoji, a uz smijeh sve bude lakše.’ – poručuje Kristina!

Tekst: Tena Razumović Žmara

Fotografije: Kristina Kuzmič, Profil

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.