Čuvena pariška robna kuća otvara najveću wellness zonu u Europi

Wellness je područje u kojem po novome svi žele ugrabiti dio kolača. Nakon Diorovog wellnessa koji krstari Senom, na red je došao još jedan vrhunski pariški spa koncept. Čuvena pariška robna kuća Galeries Lafayette u rujnu na čak 3000 metara četvornih otvara novi wellness koncept. Ovo je najveći centar posvećen wellnessu u Europi, a nalazi se na -1 katu robne kuće i ima vlastitu teretanu, sobe za tretmane i najveći izbor beauty i wellness brendova

event 22.07.2022.
Galeries Lafayette department store,Paris at night with Christmas lighting

Tržište wellnessa doživjelo je veliki boom u posljednje dvije godine, a predviđa se još veći rast u naredne tri godine, stoga je ovo i poprilično očekivano, objasnili su iz robne kuće Lafayette.

La Wellness Galerie je podijeljen na tri kategorije. U sportskom dijelu su predviđeni treninzi joge, pilatesa, boksa, meditacije te cijeli asortiman odjeće i dodataka koji se koriste u sklopu tih aktivnosti. Druga kategorija je skincare, koja nudi veliki izbor proizvoda i tretmanima, kao što su limfne drenaže, tretmani lica, saune, ugradnju trepavica, manikuru, pedikuru i drugi tretmane tijela. Treća kategorija i u sklopu njega će se moći naći sve vezano uz aromaterapiju, dodatke prehrani, zdravu hrana te beauty gadgeti.

Profimedia

Posjetitelje će dočekati stručni tim, koji će ih provoditi kroz određene sekcije i odgovarati na sva pitanja. U sklopu wellnessa se nalazi i restoran sa zdravom hranom i napitcima.
Beauty sekcija je najraskošnija i u ponudi će imati preko 160 brendova. Na policama će se naći najluksuzniji beauty brendovi koje poznajemo, ali će dobar dio ponude činiti i manji te pristupačniji brendovi.

Tekst: Vedrana Sunko

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.