Čudesno ružičasto zdanje i ekološko imanje brenda Lancôme

Poznati francuski beauty brend Lancôme nedavno je priopćio da je investirao u ekološko imanje u Francuskoj, a sada je otkrio i kako ono izgleda oduševivši sve ljubitelje brenda

event 29.04.2022.
Lancome ekološko imanje

Čudesna Lancôme rezidencija smještena je u francuskoj regiji Grasse, koja gaji dugu parfemsku tradiciju, i nosi naziv Le Domaine de la Rose. Prostranim imanjem dominira šarmantna i vrlo upečatljiva građevina u pink nijansi, a tu su i vrtovi i polja ruža. Lancôme je u službenom priopćenju za medije naveo kako je kupnja ekološkog imanja dio njihove strategije fokusirane na očuvanje okoliša i održivije poslovanje, te razvoj agrikulture i kultiviranje ruža kao i drugih biljaka koje se koriste u produkciji parfemskih mirisa.

Lancôme, Le Domaine de la Rose

Lancôme je pojasnio kako trenutno koristi 99% sirovina iz organskog uzgoja u svojim skincare i make up proizvodima, a plan im je da on bude 100% do 2025. godine, te da 60% bude uzgojeno u Francuskoj. Lancôme ima u planu u Le Domaine de la Rose ugošćivati i zainteresiranu publiku koja će moći provjeriti kako nastaju njihovi parfemi te pritom uživati u predivnom imanju.

Autorica: Tina Lončar

Fotografije: press

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.