Čini se da na vidiku imamo novi business stil

Modni brend koji je kroz protekle dvije godine izgradio imidž cool brenda, a zbog održivosti su ga zavoljele mnoge šminkerice kojima nije bitan samo look nego i poruka, sada u ponudi ima i odijela

event 22.04.2022.
Pangaia, business look

Modni brend PANGAIA proslavio se svojom održivom linijom trenirki i ostale sportske odjeće, većinom u nježnim pastelnim nijansama koje su postale svojevrstan stilski simbol lockdowna. No sada je, na sreću svojih mnogobrojnih fanova, dizajnerski tim Pangaije svoju antiwear liniju odlučila nadopuniti i novom tailoring kolekcijom.

Pangaia
Pangaia
Pangaia


Tailoring linija se sastoji od odijela inspiriranih krojevima devedesetih godina, u ležernom stilu i naglašenih ramena, a Pangaia je svoju prepoznatljivost zadržala paletom pastelnih tonova i održivim tkaninama. Zbog oversized krojeva, svi modeli u ponudi su unisex, a hlače i sakoi izrađeni su od stopostotnog organskog pamuka u ružičastoj, boji pistacije i klasičnoj crnoj. Nakon ushita koje su izazvale trenirke u lockdown periodu, ne čudi što je Pangaia odlučila povratak na posao, koji zahtjeva određeni dress code, obilježiti nešto formalnijom odjećom. Čini se da na vidiku imamo novi modni hit!

Autorica: Tina Lončar

Fotografije: press

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.