CELINE od sada ima liniju i za kućne ljubimce

Modna kuća CELINE predstavila je svoju liniju dodataka namijenjenih četveronožnim ljubimcima, a u kampanji za prvu ‘pseću’ kolekciju uloge zaštitnih lica dobili su glazbenica Lisa Monoban iz K-pop benda Blackpink, ambasadorica Celinea od 2020., i psić Elvis, ljubimac kreativnog direktora Hedija Slimanea. Slimane je kolekciju kreirao nadahnut upravo Elvisom, a ikonične CELINE siluete i vještinu […]

event 18.05.2022.
Celine

Modna kuća CELINE predstavila je svoju liniju dodataka namijenjenih četveronožnim ljubimcima, a u kampanji za prvu ‘pseću’ kolekciju uloge zaštitnih lica dobili su glazbenica Lisa Monoban iz K-pop benda Blackpink, ambasadorica Celinea od 2020., i psić Elvis, ljubimac kreativnog direktora Hedija Slimanea.

Lisa Monoban iz K-pop benda Blackpink, ambasadorica Celinea od 2020., i psić Elvis, ljubimac kreativnog direktora Hedija Slimanea


Slimane je kolekciju kreirao nadahnut upravo Elvisom, a ikonične CELINE siluete i vještinu izrade kožnatih modnih dodataka pretočio je u liniju namijenjenu našim najdražim čupavim prijateljima. Kolekcija se, jasno, sastoji od kožnatih torbi, ogrlica i povodaca u crnoj i smeđoj boji, te od posudica za hranu. Linija psećih modnih dodataka, koja je ugledala svjetlo dana nedugo nakon što je brend predstavio svoju ready-to-wear kolekciju za sezonu jesen/zima 2022., bit će dostupna početkom lipnja na službenoj web stranici brenda te u CELINE butiku u Londonu.

Celine
Celine

Autorica: Tina Lončar

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.