Budućnost je lijepa uz beauty brend Lady Gage

Haus Labs se vraća na beauty scenu!

event 06.07.2022.
Haus Labs by Lady Gaga 2022.

Nakon što je brend prošao temeljiti rebranding, glazbena heroina Lady Gaga nedavno je na svom Instagram profilu najavila veliki povratak na beauty scenu. Njezin brend Haus Labs, naime, dobiva novo ruho, a za sada je najavila kako će make up iz njezine linije biti ‘clean’ i inovativan.

Make up iz linije Haus Labs bit će ‘clean’ i inovativan

Pod sloganom ‘budućnost je lijepa’, Gagin Haus Labs bit će fokusiran na inkluzivnost, te će, osim super kvalitetne šminke u upečatljivim, vibrantnim bojama, zagovarati sve ono što je kupcima danas važno – kozmetiku koja je nježna prema koži, sigurna te temeljito ispitana, ali i održiva, sa savjesno odabranim sastojcima. Ovo je, naime, Gagin drugi ‘pokušaj’ da osvoji beauty scenu. Svoj beauty brend je pokrenula još 2019. godine, no unatoč početnom hypeu i pompoznim najavama, brend je razočarao prodajom. Zbog pandemijske 2020. godine interes za kupovinom make up proizvoda je drastično pao, a sa sobom je potegnuo i mnoge beauty brendove koji nisu mogli izdržati krizu. Jedan od njih je bio i Gagin Haus Labs, no sada se čini da je riječ samo o pauzi, jer se pop-ikona namjerava vratiti u velikom stilu. Sudeći po Gaginom entuzijazmu, možda je baš sada vrijeme za vibrantne nijanse na kapcima. Sve u svemu, proizvodi su od lipnja dostupni u Sephori.

Autorica: Tina Lončar

Fotografije: press

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.