Bottega Veneta osvaja svijet novim lookom kultne torbe

Čini se da torba Cassette još nije dojadila zaljubljenicama u modu (koje ni u vremenu pandemije ne odustaju od modnih dodataka), pa je Daniel Lee odlučio u novu 2021. godinu ući s novom inačicom ovog super popularnog modela. Zanimljivo je i samo promatrati fascinaciju određenim modelima torbi, kao i njihov život jednom kada kroče ulicama svijeta. Nova verzija Cassette torbice nosi naziv – Porridge

event 19.01.2021.

Otkako je sredinom 2018. godine preuzeo ulogu kreativnog direktora prestižne talijanske modne kuće Bottega Venetamladi britanski dizajner Daniel Lee dao je Veneti novi život i energiju, a estetika koju joj je namijenio brzo je osvojila svijet. Od tada do danas, Bottega Veneta nizala je brojne uspješnice, a među fashionisticama najpopularnije su bile torbice, posebno one izrađene intrecciato vezom koji čini DNA talijanske modne kuće.

Jedna od takvih torbica je i model imena Cassette koji se u različitim veličinama i bojama uselio u garderobe brojnih svjetskih trendseterica, te smo ju vrlo često mogli zapaziti kako krasi street style fotografije na društvenim mrežama. Čini se da Cassette još nije dojadio zaljubljenicama u modu (koje ni u vremenu pandemije ne odustaju od modnih dodataka), pa je Daniel Lee odlučio u novu 2021. godinu ući s novom inačicom ovog super popularnog modela. Nova verzija Cassette torbice nosi naziv Porridge te je izrađena od luksuzne brušene kože bež boje i uparena s teškim lancem zlatne boje što ju čini vrlo chic modnim dodatkom. U paru s torbicom, Lee je izbacio i novu verziju popularnih Stretch sandala sa zmijskim uzorkom.

Mini kolekcija nastala je u suradnji Bottege Venete i popularne online platforme MyTheresa, a modne dodatke prate i standardno paprene cijene. Nova verzija Cassette torbice prodaje se za 3,750 američkih dolara, dok ćete Stretch sandale moći nabaviti po cijeni od 890 američkih dolara. No, imajući u vidu popularnost Bottege Venete i to da fashionistice diljem planeta luduju za njenom prepoznatljivom estetikom pomno prateći nove modele accessoiresa, ne sumnjamo da će i ova mini kolekcija (i u ova zeznuta vremena) diljem svijeta pronaći svoje kupce.

Autor: T.L.

Fotografije: Profimedia, press

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.