Bijela košulja, sofisticirana i suzdržana, a seksi

Ove sezone ne želimo izaći iz klasične bijele košulje. Fluidna svilena, ali i ona inspirirana muškom, čine nam se kao jedan od onih komada koji uvijek ostavljaju moćan prvi dojam. Imamo nekoliko lookova za inspiraciju

event 07.07.2022.
Profimedia

Malo je odjevnih komada koji istovremeno djeluju tako sofisticirano. Njezina jednostavnost i kameleonska prilagodljivost raznim stilovima i senzibilitetima čini je uniseks komadom za kojim žene posežu i na muškim odjelima trgovina, a kada nam ponestane inspiracije, klasična bijela košulja čini se kao feniks koji će naš stil izdići iz pepela i pokrenuti neke stare modne strasti.


Uz klasičan baloner i traperice, bijela košulja je najdemokratičniji komad u ormaru i jedan od onih bezvremenskih klasika koji podjednako dobro izgledaju u dnevnim i večernjim lookovima, ležernim i formalnim outfitima, pa tako i ljetnim. Ako ostajete u gradu, na košulju možete računati kao na ključni komad u poslovnom stilu, a možete je nadopuniti moćnim printom ili dozom jarke boje, u želji za dozom svježeg optimizma.

Bijela košulja
Bijela košulja
Bijela košulja
Bijela košulja

Uz ovako jednostavan ključni komad opuštene sportski-elegantne estetike, vaši dnevni lookovi djelovat će moćno. Nosite je uz traper mekih linija te kožne suknje, hlače ili bermude. Naša prva asocijacija na bijelu košulju zauvijek će biti Uma Thurman, femme fatale u filmu ‘Pakleni šund, no priznajemo, zanimljiva nam je i verzija u kojoj je završila Julia Roberts u filmu ‘Zgodna žena – klasična, oversized, iz muškog ormara.

Autorica: Vanja Ljubić

Fotografije: Profimedia

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.