‘Anybody is Queer’ by Balenciaga

Toliko obožavana modna kuća od strane milenijalaca i pripadnika generacije Z, lansirala je prigodnu lipanjsku kampanju kao podršku LGBTQ+ zajednici. 15% od prodaje spomenute linije donirat će nevladinoj organizaciji za ljudska prava LGBTIQ osoba, Outright Action International

event 27.06.2022.
‘Anybody is Queer’ by Balenciaga

Kako bi pokazala podršku LGBTQ+ zajednici i obilježila Mjesec Ponosa koji se svake godine obilježava u lipnju, francuska modna kuća Balenciaga lansirala je novu kampanju pod nazivom ‘Anybody is Queer‘.

Balenciaga ‘Anybody is Queer
Balenciaga ‘Anybody is Queer

U fokusu ‘Anybody is Queer’ kampanje je smanjiti stigmu koju u društvu još uvijek ima LGBTQ+ zajednica, potaknuti prihvaćanje kroz kreativnost i modu te, prikazujući različita lica u različitim okruženjima, pokazati da pripadnici LGBTQ+ zajednice dolaze iz različitih sfera života te tako ukloniti predrasude koje vladaju. Kampanja prikazuje novu liniju proizvoda koji uključuju majice s kapuljačom, T-shirte, te modne dodatke poput upečatljivog nakita, šilterica, čarapa i šalova, a sve to zaokruženo je posebnim printevima. Osim što Pride kolekcijom žele ukazati podršku LGBTQ+ zajednici i potaknuti veću inkluzivnost, Balenciaga će 15% od prodaje spomenute linije donirati nevladinoj organizaciji za ljudska prava LGBTIQ osoba, Outright Action International. Svi proizvodi dostupni su u online trgovini modne kuće Balenciaga.

Balenciaga ‘Anybody is Queer

Autorica: Tina Lončar
Fotografije: press

Autentičan.
Provokativan.
Priča za sebe.

StoryBOOK je suvremen lifestyle brend kreiran za bijeg u svijet fantazije, glamura i dekadencije. Voli HEDONIZAM i AKTIVIZAM. Sve što zovemo umijećem življenja na Storybookov način.

STORYBOOK, ljeto 2022.

Zavirite u aktualni broj

Naše stranice prepune su hedonizma i ekskluzivnih doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više.